Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Klänning med attityd | Main | Brumbrum version grön »
onsdag
dec192007

På små rosa moln...


... svävar jag när jag ser den här klänningen. Jag fullkomligen ÄLSKAR rosa, och de mörkt syrelila kanterna blir en riktigt snygg kontrast till den bebisrosa klänningen. Virkad i storlek 12 månader, och den har fått en liten Isabella som ny ägare.

Reader Comments (3)

Hej
har hittat dina ljuvliga små virkade klänningar på din bloggsida. Skulle så gärna vilja virka till min lilla dotter Astrid. Är det dina egna mönster och skulle du då kunna tänka dig att dela med dig? Eller finns de att köpa?
Tack på förhand!

januari 10, 2010 | Unregistered CommenterSolveig Åkerhielm

Skulle så gärna vilja veta var jag kan få tag i mönster till den söta virkade klänningen!
Tack på förhand

maj 4, 2010 | Unregistered CommenterAnonymous

Ohhh vilken fin! Vill väldigt gärna ha mönstret, säljer du det? Du kan kontakta mej på bloggen eller mejlen. Har även en del mönster jag med som utbyte kanske om det skulle vara av intresse?=) Mvh

januari 10, 2011 | Unregistered CommenterLisa

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>