Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« PeEmEss dålls | Main | Shun Fa heter hon »
lördag
jan262008

Ekorrn kanske satt i granen


Men nu sitter Valter i ekorren! Var inne på Lions second hand när jag var ute med Algot i vagnen för han skulle somna, och så såg jag den här gungstolen i barnstorlek och kunde inte låta bli att köpa den. Den kostade en ynka 50-lapp och det var den helt klart värd! Så jag kånkade hem gungan och fortsatte sen min däcka-ungenpromenad. När han väl sov sydde jag en dyna i överblivet tyg, det var precis på centimetern att det räckte så det måste verkligen varit meningen att det var det tyget skulle användas till. Tyckte det blev väldigt fint, att Algot inte gillar att sitta i gungan är en annan femma.

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>