Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Minibyte med Mazmade | Main | Översättning cupcake pincushion »
fredag
okt242008

Min virkade cupcake pincusion

I mitt förra inlägg skrev jag en översättning av en cupcake som egentligen är en nåldyna. Eftersom bloggen strular kunde jag inte lägga in en bild på den jag själv virkat enligt beskrivningen. Och bloggen strular fortfarande med bilder, men jag tror att den ska komma med här. Det blir jättesnygga cupcakes/muffins, och de blir väldigt stadiga och håller fin form när man stoppar dem.

Reader Comments (3)

Vill tacka för inspirationen du gett mig när jag virkar kakor! Mina blir dock inte i närheten så fina som dina, men "övning ger färdighet" sägs det ju ;). Mvh Malin

november 17, 2008 | Unregistered Commenter"De e inte dåligt"

cupcaken är ljuvlig. LJUVLIG säger jag. måste genast prova.

juli 21, 2009 | Unregistered Commentertheresa

Hej! Är ute på uppdrag av min fru och försöker hitta mönster på virkade muffins. Såg en jättefin bild på en muffin och efter lite länkande kom jag till din blogg sida men nu lyckas jag inte hitta mönstret. Undrar om du skulle vilja mejla det till mig? Min mejl är trialpete@hotmail.com Tack på förhand =)
/Peter

maj 7, 2010 | Unregistered Commentertrialpete

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>