Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Garnrea- himmelriket för en tossig toker | Main | Min virkade cupcake pincusion »
fredag
okt242008

Minibyte med Mazmade


Mazmade frågade mig om vi kunde göra ett minibyte, hon var sugen på mitt gröna vinterset. Tyvärr är är setet väldigt tidskrävande, så jag sa att hon kunde få pulsvärmarna i utbyte mot två tovade hjärtan som jag sett i hennes blogg. Och det blev klartecken, så vi bytte rakt och jag är nu stolt ägare till de här tjusiga hjärtanen!

Reader Comments (1)

Superfina!!

november 13, 2008 | Unregistered Commentermedea

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>