Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Paketet jag skickade till min hemlis | Main | Hemlis nr 2, mina svar på frågorna »
fredag
okt032008

Fulaste väskan nånsin?

FöreEfter

Jag stickade en väska i veckan, en mindre version av den här. Men det blev inte alls som jag ville, och jag hade inte hjärta att riva upp eländet. Så tänkte jag att eftersom jag stickat i ullgarn som är lämpligt för tovning, så kunde jag ju se hur det blev för om inte annat skulle jag ju lära mig nåt. Och jag lärde mig att (mina) flätor inte blev snygga alls ;-) Ett gott skratt förlänger livet sägs det, jag har nog förlängt livet med iaf en vecka bara idag!

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>