Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Recept på tårtfyllningen i garntårtan | Main | Fulaste väskan nånsin? »
fredag
okt032008

Paketet jag skickade till min hemlis

Det här var det jag virkade till min hemlis Daddis. Ett par knallrosa tofflor i Eskimo, vuxenstorlek, och ett par gröna strumpor i Debbie Bliss Rialto Aran. Min present var ett två-pack med varvräknare, som jag inte fotat förstås. Och eftersom hon går under namnet kakan på ett forum jag hänger i, så slängde jag i två Oreokakor också.

Reader Comments (3)

Dom fina tofflorna värmer mina frusna fötter varje dag! =)

oktober 3, 2008 | Unregistered CommenterDaddis

Hemskans fina båda två!

oktober 4, 2008 | Unregistered CommenterMaz

Varifrån har du hittat mönstret? skulle gärna virka ett par sådana tofflor..

oktober 7, 2008 | Unregistered CommenterSara

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>