Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Be afraid, be very afraid | Main | Garnrea- himmelriket för en tossig toker »
fredag
okt312008

Hemlis del 2, och minibyte med daddis

I veckan fick jag två paket: ett från "stora" hemlisbytet och ett från ett minibyte med daddis. Eftersom jag har haft hand om utlottningen av hemlisarna så vet jag vem som skickat till mig, men jag kommer inte avslöja det riktigt än. De andra måste få en chans att gissa först.

I hemlispaketet låg en skitsnygg grön väska och flätstickor. Jag tackar och bockar! Väskan är så snygg så lillherrn tog den och rusade i väg skrikande "miiiiiin". Väskan är tovad, men vet ärligt inte om den är virkad eller stickad, men nån gissning ska väl till och med jag få dra till med, så jag säger virkad.

I paketet från daddis låg två cupcakes, inte virkade utan i tyg. Jag fick även ett sött litet hjärta eftersom hon tyckte att det tog för lång tid för henne att bli klar, så jag fick hjärtat som ett plåster på såren. Jag kan säga att det hade absolut inte behövts, men jag ska hitta en hedersplats där den syns ordentligt. "Cupparna" är vrålsöta, och frågan är om jag får ha dem i fred för lillmistern för han är rätt inne på att det han ser, det är hans. Det är inte alltid hans föräldrar håller med, men det verkar inte röra honom i ryggen. Ja se ungar.

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>