Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Nya myshörnan | Main | Chokladkaka med nån vit fyllning »
lördag
feb162008

Stickad väska med rosett

Jag kände att väskorna jag hittat mönster på var lite för svåra för mig, så jag valde att prova en mindre. Har ju aldrig stickat såna där flätor förut, men det var ju inga svårigheter alls! Väskan är gjorde i brunt ullgarn, tog bara typ 3 timmar att sticka. Väskan är sen fodrad med ett helgalet flanelltyg, det är knallrosa med en massa får på, precis min typ av tyg! Sen gjorde jag en rosett av en spets, men jag vet inte om jag ska ta bort den. Tror inte att jag gillar den, men jag har inte bestämt mig än. Eventuellt kan jag tänka mig att det skulle vara fint med några virkade blommor som dekoration istället. Ska göra en väska till, en större och i ett lite tunnare garn.

http://www.yarniverse.com/page.htm?PG=FreePatterns

Reader Comments (1)

Den väskan var väldigt fin! Hur länge har du stickat? Du verkar ju jätteduktig! Längtar tills jag kommer upp på den nivån hehe.

oktober 8, 2008 | Unregistered CommenterIndianDreams

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>