Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Mer choklad | Main | Stickad väska med rosett »
söndag
feb172008

Nya myshörnan


Jag har länge tänkt göra en myshörna på Algots rum eftersom vi sparat alla dynor från vår gamla soffa. Men jag har inte riktigt haft lust, för det där med att klä om dynor är inte det roligaste jag vet. Nu är det gjort i alla fall, och det blev riktigt mysigt faktiskt! Jag hade ett tyg från IKEA som jag inte vetat vad jag ska göra av, och det passade perfekt till det här ändamålet. Algot är inte så jätteglad i sin nya hörna, men jag kommer att använda den som plugghörna om inte annat.

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>