Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Kafferep hos lillmistern | Main | Tävlingsdags: vinn en bebis! »
söndag
apr132008

Blombeställning

Fick en beställning på en blomflicka, en tjejig sådan. Det här är resultatet! Den är lite annorlunda från den förra, hon fick en rosa mössa, en band i livet och en tredje blombladskant på kjolen. Tycker faktiskt att hon blev ganska fin, även om jag fortfarande inte får till ansikten som jag vill.

Reader Comments (1)

Efter 100 år så träffade vi mottagaren till den söta dockan och vad mottagaren/dottern själv tyckte är svårt att veta, men föräldrarna var förtjusta i gulledockan iaf :-)

juli 1, 2008 | Unregistered CommenterMel

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>