Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Smartcar? | Main | Vi har ingen vinnare »
måndag
apr212008

En geishas, förlåt, sumos memoarer

Jag kände att det vara dags för ett självporträtt. Det enda jag kunde likna mig själv vid var en sumobrottare, och ändå vet jag att jag inte är så stor som jag känner mig. Men så här i början av en graviditet, med svullen mage och alldeles för små arbetsbyxor, så är det svårt att känna sig som något annat än ett fetto.

Det här är alltså jag. Om jag varit man och sumo. Den här dockan är något kortare och något bredare än de andra dockorna jag gjort. Så är han lite skallig också, jag kände att om jag varit man så skulle jag säkert vara skallig. Ja, den sura minen är ju mitt signum också, så det var ju dockan tvungen att ha.

Reader Comments (1)

Åh, vilken härlig docka, ser svårt ut att virka till en sån.

april 25, 2008 | Unregistered CommenterBark

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>