Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Besöksstatistiken är ju paj! | Main | Smartcar, del 2 »
söndag
maj252008

AlohaDen här glada donnan är från Hawaii. Som vi vet har alla flickor på Hawaii en sån där hulakjol, så även min tjej. Alla flickor på Hawaii har även kokosnötsbikini, och självklart hänger den här donnan med i svängarna! Fast hennes bikini har lite väl kraftiga band, det är för att hon inte vill tappa bikinin. Men det gör hon ändå, som du kanske ser, för på de översta bilderna visar hon sina behag och styva bröstvårtor (ja, se där, jag har sytt fast pärlor där!). Eftersom det är såå varmt på Hawaii kör hon utan trosor, för att lufta lite. Ibland är hon lite väl vulgo och luftar så att andra ser det, kolla på bara på mittbilden. Å andra sidan är det nog rätt svårt att dölja sin troslöshet i en bastkjol? Samtidigt går ju alla flickor på Hawaii utan trosor, så hon sticker ju inte ut i mängden. Man kan ju tycka att hon kunde klippt sig för det spretar rätt bra i bikinilinjen, men men. Och hon lider inte, kolla bara så glad hon är!

För den som inte förstått det än, så är det här inlägget inte seriöst menat. Jag har bara väldigt dålig humor. Hur som helst, den här dockan ska min chef få. Det är därför den är så vulgär, det passar honom liksom. Återstår att se om han blir glad, men annars tar jag nog tillbaka henne så hon får bo hos de andra dockorna i bokhyllan. Jag såg allt hur ninjan slickade sig om munnen när han såg henne.

Reader Comments (2)

Hihi...du är ju allt bra tossig du. Jag tror säkert att chefen din uppskattar den...hihi! :-D

maj 25, 2008 | Unregistered Commenterbeas barnslikheter

Underbar! :)

maj 9, 2010 | Unregistered CommenterLisa Limberg

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>