Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Rulltårta | Main | Så här fin är ungen med nya kameran »
fredag
jun132008

Underbara mönster
Så här fina mönster köpte jag på tradera i veckan, de kom med posten idag. Man såg bara bokens framsida i auktionen så det var en vild chansning att buda. Men det var värt långt mer är de 17 kr plus porto jag gav, för när jag öppnade mitt paket fanns huuuur mycket fina kläder som helst! Det känns som om jag måste jag göra allt, "tur" att jag är halvusel på att sticka så att jag inte ens kommer orka ta mig an allt.

Reader Comments (1)

Åh! Nostalgi.. Jag gjorde den ljusrosa koftan och hättan till min brorsdotter i syslöjden på högstadiet. Blev hur gulligt som helst!
Vilket klipp du gjorde..

juni 23, 2008 | Unregistered CommenterJenny

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>