Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« En pinsam liten filtkaka | Main | Sugen på fika? »
måndag
jun162008

Filtkakor

Mitt i allt kakbak har jag fått för mig att testa något nytt: kakor i filt. Det började med att jag såg några cupcakes av gamla tröjor och grejer, men jag har precis rensat ut allt sånt och har inget att stycka. Så kom jag på att jag sett kakor i filt, och jag köpte ju filt förra veckan. Visserligen till något helt annat, vad har jag redan glömt. Men jag ska banne mig göra en kaka i filt när ungen somnat ikväll. Ungen sitter förresten och övar färger med mina filtbitar, det kan vara intressant att veta.

Tänkte dela med mig av några kakor jag googlat fram.

cupcake med strössel

kaka med grädde

cupcake med blomma

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>