Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Att virka fastmaskor runt/om en luftmaskbåge | Main | Blandad kompott »
torsdag
jun262008

Världens snyggaste väska!


Och den är bara min! Kolla va snygg den blir liksom. Den är inte helt klar, jag ska sy en insida med lite fack och sånt också. Jag vara bara nyfiken på hur dte blev om jag satte dit mitt gråa band, och sen när jag såg att det blev snyggt så var jag tvungen att banda allt på en gång. Det är inte helt bra med bandningen, jag såg att det blev snett. Eller så är handtagen inte i linje med varandra. Inget som syns om man inte letar, men jag ska se om jag kan fixa till det. Jag måste ändå fästa bandet så det sitter ordentligt. Riktigt nöjd är jag med den här väskan, som är gjort på fri hand och med inbyggda handtag.

Reader Comments (2)

Verkligen superfint! Jag älskar färgsättningen...jag har virkat en necessär i den färgsättningen (minus vitt) och har den bredvid mig här vid datorn som "ögongodis" med lite småplock i.

Verkligen världens snyggaste väska! :-)

juni 27, 2008 | Unregistered Commenterbeas barnslikheter

Jag hittade din blogg idag och jag måste bara säga att det du gör är så fint!!
Jag har precis börjar virka ett linne (Har aldrig virkat förut) så det blir spännande och se vart det hamnar.
Men det är kul att titta runt och få lite insperation!

juni 30, 2008 | Unregistered CommenterCaroline

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>