Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Byte! | Main | Byteshandel? »
onsdag
aug132008

Bytesklubben inviges härmed

Jag har fått några positiva gensvar på byesklubben, så från och med det här inlägget är den startad! Nu är frågan bara hur vi går till väga. Ska vi köra på att man erbjuder en grej i utbyte mot en annan? Eller ska vi göra ett surprisebyte, och sätta en deadline när produkten ska vara klar och postad?

Reader Comments (1)

Jag är egentligen inte intresserad av byteshandeln, men ville skriva ändå för att jag tycker att din blogg är jätteinspirerande! Det är roligt att få se bilder på alla dina projekt och boktipsen gillas starkt. Ha det bra och låt inspirationen flöda! kramar

augusti 13, 2008 | Unregistered CommenterAnonymous

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>