Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Return of the mummy | Main | Två cupcakes beställda »
tisdag
sep162008

Mitt hemlispaket har kommit!

Jag fick ett par skitsnygga stickade handledsvärmare, med två olika broscher som kan tas av och på efter smak och tycke. Skitfina, verkligen! Vad är det för garn undrar jag, riktigt snyggt. Min present är en Knitting Bee, man kan göra bollar och grejer med den. Har aldrig använt en förr, så det ska bli intressant. Tack hemliskompis! Jag vet inte vem du är, jag vet inte ens vilka som är med i bytet riktigt. Men jag ska nog luska reda på dig :D

Reader Comments (2)

Jag vet vem det är ;-) hihi

september 16, 2008 | Unregistered CommenterDaddis

Vet du vart man kan få tag på en Knitting bee? Och du får gärna berätta sedan om den fungerade bra =P

oktober 8, 2008 | Unregistered CommenterIndianDreams

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>