Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Mitt hemlispaket har kommit! | Main | Attack of mördarsnig »
tisdag
sep162008

Två cupcakes beställda


Daddis hade lite problem med att virka cupcakes, så jag erbjöd mig att göra ett par till henne. En turkos och en rosa enligt hennes önskemål. Eftersom jag inte vet om eller när folk vill ha kakburkarna de eventuellt beställt, så gjorde jag Daddis cupcakes först, jag lär väl hinna klart med kakburkarna innan folk bestämt sig ändå.

Reader Comments (2)

Dom är så fina! Tack tack! =)

september 16, 2008 | Unregistered CommenterDaddis

Om inte fru ville ha första tjing på kakburken, så är det bara att hojta när du är klar så ordnar vi allt :-)
Är nästan klar med klappandet här hemma redan, så bara kakorna som fattas :-)
(Gäller bara att inte bli så till sig att man visar lillan i förtid ;-))

september 18, 2008 | Unregistered CommenterMartina

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>