Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Kakmonster, del 1 | Main | Mitt hemlispaket har kommit! »
torsdag
sep182008

Return of the mummy

Jag påbörjade ett mumiepar för länge sedan, jag har inte gjort klart dem förrän alldeles precis. Jag vet inte, jag var inte helt nöjd och då var det inte roligt att fortsätta. Men, eftersom det ska vara en present så måste jag ju få färdigt projektet, och här ser du resultatet. Jag är inte helt nöjd, de blev inte som jag hade föreställt mig. Hjärtknapparna känner jag var en bra idé, likaså skärmen på den grå mumiens huvud. Det ska alltså antyda på en keps, så har jag förtydligat det också.

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>