Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Fulaste väskan nånsin? | Main | Hemlis del 2 »
fredag
sep262008

Hemlis nr 2, mina svar på frågorna

Vilken är din favoritfärg? Jag älskar grönt och rosa, men gillar alla färger utom aprikosa toner. Sonen älskar allt som har med blått att göra, andra färger kan vara lite svåra för honom.

Har du barn? (ange då storlek) Jag har en son på 2,5 år. Han har storlek 92/98 i kläder och 26-27 i skor. Runt skallen vet jag faktiskt inte.

Vad gillar du mest? Virka, sticka eller sy? VIRKA! Vad annars :D

Vad föredrar du att få, saker man använder eller saker till dekoration? Jag är en sucker för helt onödiga prylar. Men vissa säger att saker är till för att användas.

Läser du mönster på andra språk än svenska? Vilka? Jag läser svenska och engelska mönster.
Önskar du dig något speciellt i bytespaketet? Nej, det kan jag inte påstå. Men stundvis känner jag att jag kanske skulle kunna behöva en maskot eller nåt annat att klämma på när jag är som mest orolig för att saker ska gå åt helvete.

Reader Comments (2)

Kul att ni fortsätter med hemlisarna! Jag SKA hoppa på nån gång (typ när det lugnat ner sig med infektioner, öroninflammationer och alla andra dagissjukor och jag kommit in lite i pluggandet)Nu ligger i alla fall två tovade hjärtan i posten till dig!

september 27, 2008 | Unregistered CommenterMaz

nån frågade efter ett virkat "porslin" set för barn - typ kaffeservis. tyckte jag lät jätteintressant. ska tydligen finnas mönster på engelska nånstans men lyckas inte googla på det. är det nåt du sett nånstans nån gång? /Jo

september 30, 2008 | Unregistered CommenterAnonymous

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>