Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Nya stickade väskan | Main | Skoleverans! »
söndag
sep072008

Ännu en helg, nu med flätor och dammsugare


Jag kan inte med ord beskriva hur glad jag är att jag lärt mig sticka flätstickning. Det blir så himla snyggt! Och inte är det särskilt svårt egentligen. Jag är absolut inte expert på stickning, men jag blir allt lite bättre för var gång jag stickar nåt. Som idag, då skulle jag öka från 88 maskor till 220, i en rundstickning så jag kunde ju inte öka i kanten heller. Men jag fick ihop det, och det ser riktigt bra ut dessutom! Undrar du vad jag stickar för nåt? Svaret är helt enkelt en väska.

Igår virkade jag en dammsugare medan jag kollade på första timmen av Pirates of the Carribean. Filmen är en av mina favoriter, av nån anledning älskar jag piratfilmer! Jag skulle vilja leva förlängesedan och vara en pirat, men det är nog lika bra att jag lever idag och sitter och handarbetar istället. Dammsugaren blir riktigt bra också, jag var rädd att den skulle bli alldeles för korvformad för andra virkade dammsugare jag sett på nätet har haft något av en korvform. Tycker att jag lyckats undvika det riktigt bra.

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>