Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Garnbyte | Main | Sjukstuga »
fredag
okt302009

Dopklänning

Det tog inte så värst lång tid att sy ihop dopklänningem. Jag såg framför mig en bild av ett sömnadsarbete utan ändå, så när jag var klar efter ett par timmar var jag väldigt förvånad. Den enda sidan blev skitbra, bakstyckets och framstyckets stolprader går i linje och man ser knappt att raden "bryts". Den andra sidan blev inte lika bra, jag skyller på sjukdom och dessutom är det nog inget som syns om man inte är handarbetsskadad som jag.

Men visst är den fin? Dop om en vecka och det är bara knappar som ska sys fast. Underklänning står min mamma för, och hinner hon inte sy en använder vi bara en vit body under. Är det kallt kyrkan (och det är det säkert) får lilleman helt enkelt ha på sig en tröja tills det är dags att doppa huvudet i vatten.

Mönstret till klänningen finns HÄR.

Reader Comments (4)

Tokfin!!!

oktober 30, 2009 | Unregistered CommenterMartina

Den blev jättefin! Vad jag önskar att jag också hade ett barn så jag också kunde få göra en så fin dopklänning.

oktober 30, 2009 | Unregistered CommenterHulda

en blev ju helt underbar!!!

oktober 30, 2009 | Unregistered Commenter☆ Virkaholic ☆

Jättesnygg!

oktober 30, 2009 | Unregistered Commenterlabanson

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>