Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Snart är december här | Main | Ändringar i "Mina egna beskrivningar" »
tisdag
nov242009

Gubben Einar

Einar har alltid varit ett namn som tilltalat mig, och förtjusningen för namnet försvann inte när jag pluggade med en riktigt originell Einar på universitetet. När jag virkade den här dockan föll det sig därför naturligt att han skulle heta just Einar. Einar är en äldre man med bruna små ögon, och begynnande (säger han) håravfall. Han är en mysgubbe, icke att förväxlas med snuskgubbe, som bland annat gillar hemmakvällar i soffan och att spela Bingo med gamla damer. Som de flesta äldre män använder Einar hängslen till sina bruna byxor, men när han ska impa på damerna drar han ner hängslena som en och annan cool yngling.

Reader Comments (10)

Hehehe..han var söt lille Einar :-)

november 24, 2009 | Unregistered CommenterHulda

Rolig liten Einar. Kan tänka mig att damerna gillar den söta mysgubben :)

november 24, 2009 | Unregistered CommenterFröken Elsa

Söt gubbe!
Det namnet har jag också alltid gillat, så till den grad att min yngste son faktiskt fick heta det. :)

november 24, 2009 | Unregistered CommenterSkaparstigen

*hahaha* sicken liten goding!!! =) Han var söt!!!

november 24, 2009 | Unregistered Commenter☆ Virkaholic ☆

Underbar :D

Gullig man i sina bästa år eller??

november 25, 2009 | Unregistered CommenterCattis

Cool gubbe!

november 25, 2009 | Unregistered CommenterVirkhörnan

Han ser verkligen ut som en Einar

november 25, 2009 | Unregistered CommenterSunna

*skratt* sicken sötgubbe :-)

november 26, 2009 | Unregistered CommenterMartina

Vilken liten skön gubbe!!

november 27, 2009 | Unregistered CommenterEffie/Solfjäder

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>