Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Semestern är slut | Main | Hur många halsdukar kan man behöva? »
tisdag
nov032009

Bytt är bytt


För några inlägg sedan efterlyste jag någon som ville byta lite garn mot nåt annat spännande. Jag fick svar nästan direkt, och redan idag fick jag ett paket. Skäms på mig som inte lyckades posta mitt paket förrän idag, och inte går det iväg förrän i morgon för jag kom så sent till posten. Men, det är inlämnat på posten och det är även herr tentakel som lottades ut för ett tag sedan. Han har fått en karbinhake i skallen, så nu kan man ha honom i nyckelknippan om man så vill. Han är kanske lite stor för nyckelknippan, men man kan "kedja" fast den rackarn i en väska om man hellre vill det. Hur som helst, i mitt bytespaket fanns en helt uppsjö av stickor och en fin stickbok. Jag kommer nog aldrig mer att sakna en stickstorlek :D

Imorgon åker jag mot sydligare breddgrader, och bloggen kommer förmodligen inte att uppdateras särskilt ofta (eller alls). Vi åker till Skåne för att fira min och tvillingbrorsans födelsedag, och även min mammas födelsedag. Plus att S.S ska döpas, så det är fullt upp.

Reader Comments (3)

Vad roligt att du gillar ditt paket! Ser fram emot mitt paket!

november 4, 2009 | Unregistered CommenterVirkhörnan

Hejsan!

Åh vad spännande! Jag ser fram emot att herr Tentakel kommer hem till mig.
Hoppas ni har det bra där ni är!

KRAM och TACK!!

Ninni

november 4, 2009 | Unregistered CommenterNinni

Vilket bra byte

november 6, 2009 | Unregistered CommenterSunna

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>