Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Maria med nyckelpiga | Main | På "semester" »
onsdag
dec302009

Andreas Finnström, Degerforssupporter
För alldeles för länge sedan beställde min bror en virkad gubbe av mig, en som skulle föreställa hans jobbarkompis som gillar fotboll. Och han gillar inte vilket fotbollslag som helst, utan Degerfors ska det vara! Jag håller mina löften och har de senaste dagarna virkat på den här gubben, som skulle vara klädd i fotbollskläder i Degerforsstil. Till min hjälp hade jag bland annat den här bilden, och vi var alla överens om att slutresultatet blev riktigt bra. Jag trodde faktiskt inte att det skulle bli så här bra, eftersom jag använt mitt vanliga dockmönster och sedan bara gjort lite småändringar. Benen är längre till exempel, och armarna är både smalare och längre. En grej som är lite kul, är att man kan lyfta på tröjan så att han blottar sin bringa, och att man kan kika in under shortsen och se underkroppen i hudfärgat garn. Allt enligt brorsans önskemål. På tröjan står initialerna på framsidan, och på baksidan siffran noll.

References (1)

References allow you to track sources for this article, as well as articles that were written in response to this article.
  • Response
    Response: Website
    Andreas Finnström, Degerforssupporter - Blogg - Mönster på virkat och stickat - Crochetra

Reader Comments (6)

Degerforsaren får klart GODKÄNNT :) Jättehäftig ;)

Hoppas allt rett upp sig sedan julen?!

Gott nytt år
Kram Jojo

december 30, 2009 | Unregistered CommenterJojo

*haha* SKITFRÄCK!!!!
Önskar en härlig nyårsafton och god början på året när jag ändå är här!

december 30, 2009 | Unregistered Commenter☆ Virkaholic ☆

Hihi så söt! :)

Vill önska dig ett riktigt gott nytt år! :)

Kramar/Ida

december 31, 2009 | Unregistered CommenterIdas kreativa

Den är helt bedårande underbar

januari 1, 2010 | Unregistered CommenterSunna

Han är ju helt underbar!
Din bror och framför allt hans arbetskompis kommer bli jättenöjda!

januari 6, 2010 | Unregistered CommenterAnna

Tackar för fint utfört arbete! Rätt färger och allt!=)
Det enda jag ifrågasätter är numret "noll". Men det får väl din bror stå för förstår jag=)

januari 7, 2010 | Unregistered CommenterDegerforsaren

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>