Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Förslag till virkad femkant | Main | Big boy Goomba »
måndag
apr202009

Dopklänningens framstycke

Det har gått några veckor sen sist. Vi har haft fullt upp med att flytta till vår nya lägenhet, och du kan ju gissa hur kul det är att flytta när man är höggravid. Mina fötter har gjort konstant ont sen flytten påbörjades, och inte verkar de bli bättre heller. Men men, det blir fint här när vi väl får ordning på allt. Jag har inte haft så mycket tid och ork att virka, men framstycket till dopklänningen är klar. Den kommer bli SÅ snygg när den är klar! Ska "bara" virka ett lika stort bakstycke och sen ärmar. Det finns beskrivning på en hätta också, men jag hoppas på att bebisen har lika mycket hår som Algot när han föddes så att en hätta inte ska behövas.

Det projekt som får avbryta dopklänningen är fåret Shaun. Jag borde ha gjort klart den för länge sen men jag vet ju hur jag är. Nu MÅSTE jag däremot göra klart den, för Algot fyller år nästa vecka och Shaun är tänkt som en födelsedagspresent. Har bara benen kvar så det ska väl inte vara nåt större problem.

Reader Comments (3)

Riktigt, riktigt, riktigt fin!!!!!!!

april 20, 2009 | Unregistered CommenterTeskedsmamman

Jättefin!

april 20, 2009 | Unregistered CommenterKaja

Vilken superfin dopklänning det kommer att bli!

Jag känner igen det där med att ha oavslutade virkprojekt. I kväll kommer jag äntligen kunna avsluta en nalle till ena sonen. Det är mysigt att virka till barnen men nu ska det bli kul att få virka något som jag själv har valt.

april 21, 2009 | Unregistered CommenterLinda

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>