Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Shaun-plockepinn | Main | Kabelvirkning, flätvirkning, vad-det-nu-heter-virkning »
tisdag
apr212009

Sista inlägget idag: spiralvirkning i muffins

Efter att ha spammat min egen blogg med inlägg ikväll, så får det här bli det absolut sista. För väldigt längesen fick jag tips om spiralvirkning. Alltså inte bara att virka i spiralvarv, utan även att virka med flera färger så att mönstret blev spiralfärgat. Knäpp som jag är var jag ju tvungen att testa på en gång, men jag ville göra nåt "användbart". Så först testade jag med 3 färger, precis som i beskrivningen och virkade några varv så jag fick kläm på principen, som inte var direkt svår egentligen. Sen rev jag upp det jag virkat, och bestämde mig för att virka en muffins med två färger i spiral. Och det här är resultatet. Blev ganska bra, men färgerna kunde varit snyggare.

Reader Comments (3)

Snyggt!! Dessutom är ju spam helt ok så länge man står för den själv!!! :)

april 21, 2009 | Unregistered CommenterKrumelur

Tack för alla tips och mönster, snällt att du delar med dig

april 22, 2009 | Unregistered CommenterSunna

Mmmm, så sugen jag blir!

april 24, 2009 | Unregistered CommenterPia

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>