Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Stickade tofflor | Main | I väntan på garn till hemliga projektet »
onsdag
maj132009

Hemliga projektet, work in progress

Lite hemlig ska jag vara med det här projektet, även om det kommer att komma en del bilder på det allt eftersom det växer. Min lillebror lyckades leverera åtta nystan rött garn igår när han anlände till storstaden. De luktar rakprodukter, men det är garn. Lagom till första semifinalen av Eurovision hade jag satt igång hemliga projektet, och jag har insett att det här kommer att ta tid. Jag satt nästan två timmar igår och har suttit några timmar idag, ändå har jag inte kommit längre än kanske 7-8 cm. Visserligen är jag inte särskilt snabb på att sticka, men det här känns löjligt, jag gillar när handarbetet går undan!

Reader Comments (1)

*fnissar* ska arbetet gå undan så ska man inte välja stickning =)

maj 13, 2009 | Unregistered CommenterTeskedsmamman

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>