Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Something fishy's going on | Main | Köpsugen. Väldigt köpsugen »
torsdag
maj212009

Typiskt. Hata restgarnsprojekt

Minns ni att jag jobbat på en väska i restgarn? Jag var lite orolig för att det vita garnet inte skulle räcka hela vägen, men den oron var obefogad. Det turkosa garnet trodde jag var ett gränsfall. För inte så många minuter sen stod det klart att det vita garnet räcker precis, och även om det inte gjort det hade jag kunnat använda beige eller brunt för jag har bara en halv hexagon kvar. Precis, det är bara en halv hexagon kvar och det turkosa garnet räcker inte. Så typiskt. Det som stör mig allra mest är inte att jag måste köpa ett nytt nystan, det kan jag överleva. Nä, kommer ni ihåg min tutorial på hur man virkar en hexagon? Till den virkade jag en fristående hexagon, och det kastades när jag rensade ut garnsnuttar som inte kan användas till nåt. OM jag inte hade kastat den, hade jag kunnat repa upp den och garnet hade precis räckt till sista hexagonhalvan så kunde jag gjort en avslutande kant i brunt längst upp. Men nä, självklart kastade jag hexagonen. Jaja, som min bror brukar säga: Dum får lida.

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>