Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Ett nytt sug | Main | Note to self, junilistan »
måndag
jun152009

Nä, det är ingen snölykta

Det är mitt nya projekt. Jag drog upp den där stickade åkpåsen jag gjorde i vintras, jag kände att jag aldrig kommer att använda den och det är trist om den bara ligger. Det är dumt att låta garnet gå till spillo dessutom, så det ska återanvändas och bli en filt. Tyvärr har jag inte rätt stickstorlek hemma, utan stickar med mindre stickor och helt enkelt fler maskor för att filten ska bli lagom stor.

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>