Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Ännu en filt, in action | Main | Ett nytt sug »
fredag
jun192009

Hemliga projektet, ready and revealed!

Jag kan så klart inte hålla mig tills jag överlämnat presenten till dess rätta ägare, så härmed är projektet avslöjat. Det röda projektet jag jobbat med ett tag nu är en stickad filt i rött ullgarn. Den tog sin tid att göra, men det var helt klart värt det för den blev skitsnygg! Och det fastän jag stickat vridna räta maskor ;-) Filten blev lite bucklig eller vad man ska säga, långsidorna drogs inåt där det är mönsterstickat i mitten. Det var enkelt löst genom att blocka filten, vilket jag tänkt göra ändå för att mönstret skulle framträda tydligare. Och va snyggt det blev när den var blockad, det är helt sanslöst. Filten är stickad efter det här mönstret, i Merino Extra Fine till reapris.

Vem ska då få filten? Jo, min kära storebror och hans tjej som i september ska bli föräldrar för första gången. Jag hoppas att de blir glada, för det är mycket kärlek i den här filten.

Reader Comments (2)

massor av tid och kärlek..visst blev den fin :)
Go helg !

juni 19, 2009 | Unregistered CommenterSommertid

Såååååå snygg!!!!

juni 19, 2009 | Unregistered CommenterTeskedsmamman

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>