Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Nya handväskan | Main | Får får får? »
tisdag
jul142009

Bröllopstider

En vän till mig gifter sig nu i helgen, och självklart kände kompisgänget att vi måste hitta på nåt för brudparet. Dessvärre bor vi på olika håll i landet så vi fick använda postsystemet istället. Vi var rätt tomma på idéer, men så såg jag strumpbandet när jag slösurfade efter annat. Det kändes direkt att det var det här vi var ute efter, och arbetet satte igång. Som vanligt ligger det mycket kärlek om omtanke bakom gåvan, men den här gången inte så mycket tid eftersom det gick fortare än väntat att virka den.

Vi önskar i alla fall de blivande äkta makarna all lycka i framtiden!

Känner du någon som ska gifta sig och vill göra ett strumpeband du med? Här finns mönstret
virkat strumpeband

Reader Comments (1)

Jättefint och en bra tanke!!

juli 14, 2009 | Unregistered CommenterTeskedsmamman

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>