Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Storleverans | Main | Leverans från Skåne »
lördag
jul252009

Blå blå blåa skor

Eller nåt kanske. Fastän mina föräldrar varit här hela veckan har jag hunnit virka två par skor av garnet de hade med sig.

Ett par grå-blå med vit och svart sula. Tyvärr var det vita garnet nåt tjockare än de andra färgerna, fastän det är samma märke och allt. Sulan buktar sig en del, men de sitter förvånansvärt bra på lillemans fot ändå. Jag har dessutom ändrat lite på mönstret till promenadskon och gjort en sportigare modell med bara en rem.

Eftersom jag blev så besviken på sulan på de grå-blå skorna, men nöjd med modellen i övrigt, var jag tvungen att virka ett par till. Den här gången blev det ett par mintgröna. På dessa har jag gjort sulan "tunnare" genom att göra färgbytet lite tidigare. Remmen är dessutom en maska bredare än på de grå-blå skorna. Även dessa skor har förresten randiga sulor, men nu svart sula med vita ränder eftersom det vita garnet är lite grövre.

Reader Comments (4)

Jaså ,skiljer det så pass,det var ju inget kul,bra att veta då!! Jättesöta vart dem !!=)

juli 26, 2009 | Unregistered CommenterPixi

Nu har jag gjort min första sko av ditt mönster ,men den e ruskigt likt en liten groda,hehe(kommer bild senare) kram =)

juli 27, 2009 | Unregistered CommenterPixi

Just dessa skor har jag försökt mig på att virka, men jag får inte riktigt till dem, så det slutar alltid med att jag repar upp dem, vad är kruxet. har du något mönster? Dina var helt perfekta! !

På återseende
Pom

juli 27, 2009 | Unregistered CommenterPom A

Åh så söta småpjuck :)

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>