Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Nya och förbättrade sandaler | Main | Virkad promenadsko till bebis »
onsdag
jul082009

Sandaler för vandaler

Nä, men han är allt en liten skrikhals min bebis. Eftersom de förra skorna blev så bra bestämde jag mig för att göra ett par sandalen till lilleman, men det blev inte lika bra. Jag är nöjd med modellen och så, men remmen skulle suttit lite längre fram, eller varit något bredare så att det täckte lite mer av fotens främre del. Vid provning såg de bra ut, men en sprattlig bebis gjorde att slutresultatet inte blev helt bra. Men vad gör det? Antingen river jag upp (fästa trådar och allt) och gör om sandalens överdel, eller så låter jag det bara vara. Det är väl inte helt fult eller?

Reader Comments (4)

hejsan, ursöta. Äntligen hittar jag något till min tjejs fötter(4månader) Snälla skulle du kunna dela med dig trlkn på skon. Min tjejs fötter är 6 cm stora. Väntar ivrigt på att sätta igång

juli 8, 2009 | Unregistered CommenterAnonymous

Jag håller med om att remmen sitter lite för långt upp. Men att göra om är aldrig speciellt kul. Men den är ändå helt underbart söt.

juli 8, 2009 | Unregistered CommenterHäxan Sytant

Jag tycker att de är supersöta, inte ett dugg fult. Söt fot också :-) Synd att gömma...

juli 8, 2009 | Unregistered CommenterVeronica Tingvall

Hej, skulle jag kunna få mönster till sandalerna som du har i detta inlägg? :)
har ingen blogg, du når mig via mail: jarma.kyntaja@telia.com

april 18, 2010 | Unregistered CommenterHelen

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>