Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Sandaler för vandaler | Main | Tipsa mig! »
onsdag
jul082009

Virkad promenadsko till bebis

Igår när jag surfade runt efter ett mönster till min sockerhalsduk råkade jag surfa på en massa annat också. Eftersom min storebror ska bli pappa i september tänkte jag göra ett par tossor/skor till bebisen, och jag såg flera skitsnygga modeller på nätet. Jag blev inspirerad och har nu gjort en hel sko till min bebis, den andra skon gör jag ikväll. Min tanke var att först göra ett grundmönster, sen kan man bara modifiera det lite och få lite olika skomodeller och storlekar.

Reader Comments (8)

Vilken snygg sko! Gillar färgen och formen! Så sött :)

Jojo

juli 8, 2009 | Unregistered CommenterJojo

Nej men så söt!!

juli 8, 2009 | Unregistered CommenterDaddis

Bara hur snygg som helst!!!!

juli 8, 2009 | Unregistered CommenterCarolina

Snyggt det blev :)

Den blev verkligen superbra. Ser ut att sitta stadigt på den lilla fossingen.

juli 8, 2009 | Unregistered CommenterHäxan Sytant

Oj så söta, och dina sandaler oxå.

juli 9, 2009 | Unregistered Commenterstickresan

Gud så söta!

juli 9, 2009 | Unregistered CommenterHumlan Hulda

Gud vad gulliga skor.

augusti 13, 2010 | Unregistered CommenterJohanna

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>