Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Om mina mönster | Main | Projekt restgarn inlett »
torsdag
jan142010

Kannibalkungen Kumquat och hans hustru Sweetie

Restgarnsprojekten fortsätter, och den här gången presenterar jag ett bidrag till ännu en tävling. Bidragen är virkade i lite olika restgarner i samma tjocklek. Jag är över lag väldigt nöjd med mina figurer, även om jag känner att något fattas på kvinnan.

Till höger ser ni kannibalkungen Kumquat, han styr en hittills okänd jordplätt vid namn Citrus. Jordplätten ligger nånstans i Afrika, men mycket mer vill jag inte avslöja eftersom Kumquat hotat mig till livet. Kumquat är en enkel man som njuter av livets goda. Han älskar mat, men pga den rådande bristen på människokött har han valt ett vegetariskt liv tills köttmarknaden ser bättre ut. Han är naturist, men jag lyckades övertala honom att dölja sina ädla delar med ett löv innan fotot togs.

I mitten ser ni Kumquats hustru, Sweetie. Sweetie kommer från norra Thailand, och är en sk giraffkvinna. Hon har sex ringar runt sin hals, och Kumquat tycker att det är väldigt sexigt. Sweetie är en mycket tystlåten kvinna som gillar mode. Hon följer de senaste Citruska trenderna, och ofta är det tom hon som börjar en trend.

Nu undrar ni säkert hur Kumquat från Afrika kunnat träffa en kvinna från Thailand. Och det finns ett enkelt svar på den frågan. Kumquat är ju kannibalkung, och innan han fick ta över kronan (eller ja, det förkympta människohuvudet på ett kvastskaft) gick hans föräldrar med på att låta honom åka på språkresa. Kumquat valde att åka till Kina för att studera Mandarin, och ser man på, Sweetie var även hon i Kina, men av anledningar hon inte vill berätta. Hur som helst förälskade de sig i varandra, och Kumquat tog Sweetie tlll sin hustru. Tillsammans reste de sedermera till Citrus, där de nu regerar sida vid sida.

Reader Comments (9)

Vilka underbara figurer och en helt underbar historia. Tycker du skall göra en fotad barnbok om dessa 2 figurer och deras liv.
Lycka till i tävlingen.

januari 14, 2010 | Unregistered CommenterUlrika

Underbart, ska bli skoj att se om de blir fler, kan inte tänka mig att något skulle fattas för de är underbara, örhänge kanske

januari 14, 2010 | Unregistered CommenterSunna

Vilken historia :) Och vilka figurer du virkat. Dom är ju bara såååå söta ihop!

Väldigt fina figurer och spännande historia.

januari 15, 2010 | Unregistered CommenterOzas Pysselverkstad

Gubben är ju helt fantastiskt rolig!!!

januari 15, 2010 | Unregistered Commenterewa

Ha ha ha vilken fantasi du har, vansinnigt roligt!

januari 15, 2010 | Unregistered CommenterIA Nyckelpiga

dom e bara sååå sööta

januari 15, 2010 | Unregistered CommenterAnnika

Precis som Sunna skrev så fattas det väl inget på dessa figurer, de är ju för härliga :-) Men jag lägger ett förslag i alla fall....någon pärla i rastahåret? Ha det bra och berätta hur det gick i tävlingen!

januari 15, 2010 | Unregistered Commenterwimsan

Helt underbara! Håller tummarna för dig i tävlingen.

januari 15, 2010 | Unregistered CommenterMillan

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>