Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Jag har fått flera awards | Main | Fler fåglar, tvillingsjälar »
lördag
jan232010

Papegoja

Min 3-åring blev förtjust igår när han fick se mina fåglar, så han beställde en egen. Jag blev väldigt orolig när han sa att han ville ha en röd, för röd är en sån färg jag har svårt att matcha med andra färger. Ännu oroligare blev jag när han skulle ha gröna ögon, men kombinationen växte och broderierna fick också bli gröna. Det röda och gröna såg sen så papegojigt ut ihop, så det var självklart att jag skulle fortsätta på den banan. Papegojan fick gröna vingar och tre stjärtfjädrar i rött, blått och grönt. Supersnyggt! Nu ska jag spela lite med min fina storkille, men ikväll fortsätter fågelverkstaden, jag är helt kär i att tillverka fåglar! Därför skapar jag också en egen flik för just fåglarna (deras släktnamn är numera Fjäderfä), och håll utkik i bloggen, för det kommer en fågel på utlottning men jag kan inte säga riktigt när.

References (1)

References allow you to track sources for this article, as well as articles that were written in response to this article.

Reader Comments (7)

Dom blir ju bara bättre och bättre!

Vilka underbara färger du (eller din son dårå) har valt :D

Jättesöt! Alla dina fåglar är jättegulliga!!

januari 23, 2010 | Unregistered CommenterSofie

Din son har sinne för färg :-) Blev en riktigt läcker papegoja :-)

januari 23, 2010 | Unregistered CommenterHulda

Hej!!!
Underbart söta dina små fåglar. Har du mönster till dem el var kan jag hitta det?

Kram Eva

januari 23, 2010 | Unregistered CommenterAnonymous

vad fin! du är ju SÅ duktig!!

januari 23, 2010 | Unregistered CommenterJessica

Helt underbar. jag vill också göra, jag älskar din kreativit
Kram/Veronica

januari 23, 2010 | Unregistered CommenterVeronica Tingvall

Får väll sitta här och uggla tills dem kommer ;)

januari 23, 2010 | Unregistered CommenterMatilda G

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>