Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Dyra pärlor | Main | Jag har fått flera awards »
söndag
jan242010

Fågelverkstad, finns det intresse?

Jag själv är upp över öronen förälskad i mina nya fåglar, och responsen på dem har varit underbar. Därför tänkte jag höra lite med mina läsare om det finns intresse av att köpa fåglar, för i så fall lägger jag upp en webbshop och säljer fåglar allt eftersom de blir till. Mönstret kommer inte att vara till salu, men jag tänke att man kunde få beställa fåglar om man har några önskemål om färg och så, men att det då tar lite längre tid med leverans. Vad tror ni om det? Vad tror ni om pris, är 125 kr plus frakt lagom pris i så fall?

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>