Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Tillökning i familjen fågel | Main | Dyra pärlor »
måndag
jan252010

Fåglar, nästan som skräckfilmen

I helgen fick jag klart tre fåglar till, men bara två har hamnat bild. Samlingen börjar bli stor, jag tror det är sju som blivit till sen i torsdags eller när jag nu gjorde den första. De är beroendeframkallande! Jag kan inte sluta virka dem, det är helt omöjligt. Än så länge verkar inte intresset att köpa fåglar vara särskilt stort, men jag har inget emot att virka en miljard fåglar som får ta över vår lägenhet :-D Härnäst tänkte jag dock ta tag i en beställning på en papegoja och på en hittills hemlig beställning. Fast först har jag lite efterforskning att ta itu med.

Idag visar jag i alla fall en grön fågel med grönt broderi, och en mörklila med vitt broderi. Den lila blev skitsygg om jag får säga det själv, kontrasterna är så himla bra. Men den gröna, jag älskar ju grönt, så den kombinationen är jag också svag för.

Reader Comments (8)

De är så fina! Så läckert att du ändrar det broderade i anisktet så alla fåglar blir unika :-)

januari 25, 2010 | Unregistered CommenterHulda

Nu börjar jag bli riktigt sugen på en :D
Vad för önskemål kan man ge, tänkte på färger etc :)
Hur mycket kostar en fågel?

/Jenny

januari 25, 2010 | Unregistered CommenterFröken Fridh

Helt underbara! Jag gillar verkligen broderiet. Blir grymt avundsjuk, för jag är helt kass på att brodera:)

januari 25, 2010 | Unregistered CommenterMillan

ååh, dem är så häftiga! Skulle också vilja komma på nåt sånt där enkelt och roligt =) Har aldrig testat att brodera så som du gjort på något virkat heller. ser superläckert ut!

januari 25, 2010 | Unregistered CommenterKaldorei

Jättesöta!!

januari 25, 2010 | Unregistered CommenterPixi

Me love den gröna sååå mycket :-D

januari 25, 2010 | Unregistered CommenterMartina

Så himla fina! Kan du inte ta en bild på alla fåglarna tillsammans, det vore kul att se :-)

januari 26, 2010 | Unregistered CommenterKrimskrams

Men så tuffa dom är! Hur barnsäkra är dom?

januari 26, 2010 | Unregistered CommenterTokTova

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>