Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Strumpstickade pulsvärmare | Main | Mina nya sko »
fredag
okt012010

Presentkort är inte helt fel

I utbyte mot att jag virkade en ninja till en vän, fick jag ett presentkort på 200 kr på Panduro. Det tog mig ungefär en dag att göra av med slanten, och jag köpte ett paket piprensare och den här förvaringsväskan. Jag älskar min nya virkväska! Den har massor av fack, och är lagom stor att trycka ner ett par projekt i när jag ska på stickcafé.

I väskan ligger det för närvarande en halvfärdig virkad sjal. Garnet köpte jag i Norge, och jag var så dum att jag bara köpte ett nystan. Det fanns två nystan kvar, och jag stod och klurade på om jag skulle ta båda. Bäng som jag är tog jag bara det ena, och alltså räcker inte garnet till hela sjalen. Istället får jag virka de sista kanske 7 centimetrarna i ett lila garn som typ matchar resten.

Reader Comments (4)

Vilken underbar väska

oktober 1, 2010 | Unregistered CommenterSunna

Härliga färger och så bra att man kan byta så där :)

oktober 4, 2010 | Unregistered CommenterIsfrun

Vilken fin väska.

oktober 4, 2010 | Unregistered CommenterFrökenBus

Oh vilken snygg väska :)
under 200 spänn på panduro (?) helt klart värt'et.

Sjalen är förresten helt underbar! :D

oktober 11, 2010 | Unregistered CommenterFröken Fridh

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>