Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Kattis, gratis mönster! | Main | Färdigstickade pulsvärmare »
söndag
okt102010

Nostalgitripp och grejer på g

Den här helgen fick jag fint besök av mina bröder. Bland annat passade vi på att gå till The English Shop för att shoppa lite kul stuff. Där hittade jag något som fick hjärtat att slå ett par extra slag, nämligen böcker om Mr Men och Little Misses. När jag var liten fick jag och mina bröder varsin Mr Men, och jag vill minnas att mamma köpte ett par böcker med dem också. Jag har suktat efter böckerna länge, men inte hittat dem i Sverige och till bra pris. Idag hittade jag ett helt ställ med böcker, priset var väl inte det bästa men jag kunde inte motstå dem. Jag köpte fyra böcker, en för varje person i mitt hem.

För att prata mer om virkning, så har jag virkat klart min sjal. Jag har använt det r mönstret, men skippat tofsarna. Den första delen av sjalen är virkad i ett garn jag köpte i Norge, Sandnes Mini Palett tror jag det hette men jag är inte säker på vare sig namn eller tillverkare. Det garnet tog tyvärr slut, så de sista varven virkade jag i lila Lanett och det allra sista varvet virkade jag i rosa Alpacka från Drops.

Slutligen har jag påbörjat en beställning jag fick av tvillingbrorsan. Han såg en halsduk, och ville ha en. Så här ser det ut hittills, som en bandmask eller nåt.

References (5)

References allow you to track sources for this article, as well as articles that were written in response to this article.
 • Response
  Nostalgitripp och grejer på g - Blogg - Mönster på virkat och stickat - Crochetra
 • Response
  Nostalgitripp och grejer på g - Blogg - Mönster på virkat och stickat - Crochetra
 • Response
  Response: youtube.com
  Nostalgitripp och grejer på g - Blogg - Mönster på virkat och stickat - Crochetra
 • Response
  Nostalgitripp och grejer på g - Blogg - Mönster på virkat och stickat - Crochetra
 • Response
  Response: vimeo.com
  Nostalgitripp och grejer på g - Blogg - Mönster på virkat och stickat - Crochetra

Reader Comments (3)

Vilken vacker sjal!! :D

oktober 11, 2010 | Unregistered CommenterMiniZillen

Underbart vacker sjal!

oktober 11, 2010 | Unregistered CommenterVirkhörnan

Fin sjal men jag kunde inte se sjalen via länken du angav. Jag har precis också virkat en halsduk till min dotter, mycket enkel med vanliga stolpar.

Jag har fått en besällning på att virka en trekantig STOR sjal, vet inte riktigt hur jag ska göra den, har du tips på mönster eller nån idé på hur jag kan göra?

Jag kommer att använda MOLLY garn med virknål 7 eller tom virknål 9 för att få den fluffigare

/Heleena

oktober 11, 2010 | Unregistered CommenterIsfrun

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>