Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Världen behöver väl fula saker också. Antar jag. | Main | Redo för Handlaget! »
söndag
nov212010

Min virkade ängel

Den här ängeln är virkad efter samma mönster som mitt lilla Luciatåg. Visst är det fantastiskt att man kan göra så mycket grejer av ett enda grundmönster? Det här mönstret är busenkelt, och jag gillar verkligen den enkla stilen jag haft på figurerna. Jag har helt struntat i att sätta dit ögon, alla i Luciatåget (inkl ängeln) och bara broderat dit en enkel mun. Hur som helst, ängeln har fått vingar av vit och rosa filt. De vita vingarna är lite större, och på dem har jag limmat fast paljetter. En och en. "Jättekul". Men det blev rätt bra. Heja mig!

Reader Comments (9)

Snygg!!! Hela luciatåget är jättefint!!

november 21, 2010 | Unregistered Commentermammalito

Så gullig! Blev ju jättefint med paljetterna. Jag ska själv limma är det meningen, men kom på att jag nog måste vänta tills imorgon eftersom det braiga limmet är i Corinnes rum... :-)

november 21, 2010 | Unregistered CommenterDenice

Så söööt! =)

november 21, 2010 | Unregistered CommenterSUADDA

Väldigt fin! Bra form på figuren, den skulle du kunna använda till en julkrubba!

november 22, 2010 | Unregistered CommenterSara

Så fina de är, allihopa! Jag får sån julstämning av att surfa runt och kika hos alla idag, det är härligt!

Tack igen för kattmönstret! Det är ett så himlans bra mönster, och kissarna får sååå mycket uppmärksamhet här hemma. Roligt att idén hos dig kom från Pim&Pom för det var det absolut första min dotter sa när hon såg ditt foto i mönstret =)

november 22, 2010 | Unregistered CommenterNettan

Sara, jag fick den tanken också igår. Att formen på hela Luciatåget är ju egentligen perfekt till att göra en julkrubba! Om man nu orkar gör så många gubbar av samma mönster, jag tröttnade efter Lucian ;)

november 22, 2010 | Unregistered CommenterCrochetra

Den var riktigt söt, mönstret verkar vara riktigt bra

november 22, 2010 | Unregistered CommenterSunna

Den var värkligen jättesöt. Ibland kan det nästan bli finare utan alla detaljer i ansiktet.

november 22, 2010 | Unregistered CommenterFröken Linda

Vad fin ängel och hela ditt Luciatåg.

november 22, 2010 | Unregistered CommenterÄNGLASTINA

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>