Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Utlottning! | Main | Min virkade ängel »
tisdag
nov232010

Världen behöver väl fula saker också. Antar jag.


Idag var jag på intervju för en virkkurs, och eftersom jag satt på ett tåg totalt 3 timmar idag hann jag påbörja två saker. Först och främst ett par ullsockor till mig själv. De blir skitfula :P Men jag orkar inte bry mig, jag behöver ett par varma sockor och jag hade bara det här garnet hemma. Jag använder det här mönstret.

Och för det andra började jag på en typ pöskeps. På bilden i mönstret är den jättefin, men jag använder ett flerfärgat garn (Milk and Honey) som Algot plockde på sig en gång i garnaffären. Garnet i sig är snyggt, men jag vet inte om jag gillar hur det beter sig i det här mönstret. Vi får se om jag virkar klart, men det sysselsatte mig iaf på tåget :)

Reader Comments (5)

Väntar med spänning på luciaåget :)

november 23, 2010 | Unregistered CommenterGeisli18

Vilken givande tågresa.

november 24, 2010 | Unregistered Commenter4U2!

verkar vara en bra resa i alla fall

november 24, 2010 | Unregistered CommenterSunna

If you could e-mail me with a few suggestions on just how you made your blog look this excellent, I would be grateful.

december 8, 2010 | Unregistered CommenterAnonymous

I just added your blog site to my blogroll, I pray you would give some thought to doing the same.

december 11, 2010 | Unregistered CommenterAnonymous

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>