Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Nä, nu lägger jag snart ner | Main | Utlottningstips! »
tisdag
dec142010

Ananas till jul!

Ja, det blir minsann en ananas till jul! Jag virkade klart sjalen nu i helgen, och nu behöver den bara blockas. Den blev skitsnygg måste jag säga, men jag står lite i valet och kvalet om jag ska ha fransar på den eller inte. I mönstret har den fransar och jag tycker att det är snyggt, frågan är bara om fransar är min grej? Jag vet inte. Men, den är snygg. Skitsnygg. Och den gick fort att göra måste jag säga.

Reader Comments (14)

min input är att du ska skippa fransarna så att man ser mönstret bättre=)

december 14, 2010 | Unregistered CommenterLinn

Underbar!
Jag skulle gjort den utan fransar om den vore min. :-)

Du har inte lust att skriva ner på svenska hur du gjorde den?

december 14, 2010 | Unregistered CommenterMyssel

Så snygg den blev!!! Jag skulle nog inte heller satt fransar på den, den är snygg som den är!

december 14, 2010 | Unregistered CommenterDrutten

Skitsnygg! Men jag tycker också att du ska strunta i fransarna, det blir lätt för mycket med fransar, tycker den är underbar som den är.

december 14, 2010 | Unregistered CommenterDenice

Jag kan bara hålla med föregående talare - skippa fransarna. Den är kanonsnygg som den är!
//Kat

december 14, 2010 | Unregistered CommenterKat

Jättejättefin, blir sugen på att göra en själv.

Alla andra verkar tycka att du ska skippa fransar, jag tycker den är snygg både med och utan, så hur du än gör kommer det bli skitsnyggt :)

Hade nog kört utan frans. Den är jättesnygg och passar bra nu till julen med den röda färgen.

december 14, 2010 | Unregistered CommenterÄNGLASTINA

Den blev verkligen skitsnygg! Inga fransar på om den vore min.

december 15, 2010 | Unregistered CommenterI det blå huset

Vilken fin sjal! Den gör sig bra utan fransar - men du bestämmer.

december 15, 2010 | Unregistered CommenterMaria

Jag tycker att den är superfin både med och utan fransar men eftersom jag har en förkärlek för fransar på sjalar så röstar jag för med fransar. Samtidigt så tycker jag att det är supertrist att knyta fransar så hade det varit min sjal så hade det nog slutat med att den förblev franslös.

Föresten som någon skrev i en tidigare kommentar; kan du inte fråga ryskan som har gjort mönstret ifall det skulle vara okej om du la upp en svensk översättning av mönstret? Jag har letat efter ett bra mönster på en sån här sjal länge men har inte hittat nåt och det här ser ut att vara mönstret på den perfekta ananassjalen.

december 16, 2010 | Unregistered CommenterMaria

Vilken fin sjal!

december 16, 2010 | Unregistered CommenterManduzana stickar

Den blev jättefin! Utan fransar är min röst.

Om du har möjlighet och ork får du gärna översätta mönstret.

december 17, 2010 | Unregistered Commenterwww.syfroken.se

Utan fransar ;-)

december 18, 2010 | Unregistered CommenterMartina

jättefin som den är men kanske fin med fransar oxå...

december 21, 2010 | Unregistered CommenterAnna

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>