Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« En tidig julklapp | Main | Nä, nu lägger jag snart ner »
lördag
dec182010

Enda projektet som måste blir klart i år


Tidigare i år virkade och tovade jag underlägg, och redan då hade jag planer på att göra fler. Sagt och gjort, jag har virkat upp min ecoull och tovat i maskinen. För tillfället är det knöliga, men jag får väl pressa dem på nån vänster, och sen är det "bara" att virka kanterna. Klart innan nästa år? Det återstår att se. Tur att jag vet att jag kommer gilla slutresultatet, de jag gjorde förut är fortfarande lika snygga!

Reader Comments (1)

Det blir spännande att se hur dom blir. Dom blir nog färdiga i år, kanske till nyår?

december 19, 2010 | Unregistered CommenterHelena

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>