Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Mönster till virkat Luciatåg | Main | Vinnarna av kit är dragna! »
fredag
dec032010

En julig ananas

Vi har spenderat en vecka i Skåne, och givetvis kunde jag inte hålla fingrarna från virkning. Förra fredagen och lördagen satt jag på Hörby bibliotek och visade upp min virkning, och under timmarna jag var där på fredagen virkade jag en bil från min bok. Men idag ska vi inte prata om den bilen, istället ska vi prata om ananas. Det finns ett virkmotiv som heter ananas, och jag vet inte riktigt varför för det ser inte alls ut som ananas i mitt tycke. Däremot är det ett väldigt snyggt motiv, och jag har tänkt virka en sjal i det mönstret rätt länge och aldrig riktigt kommit till skott. Nu, i Skåne, (eller ja, vi har ju kommit hem iofs) så hittade jag ett gratismönster på en ananassjal, annars hittar jag mest köpemönster, iaf av de jag gillar. Mönstret är på ryska, och även om jag faktiskt kan de kyrilliska bokstäverna rätt hyfsat så kan jag inte just ryska. Finemang som tjejen med mönstret är, så har hon ett diagram och en fantastisk bildserie på hur man virkar så det var rätt lätt att ta sig an utmaningen. Så här långt har jag kommit, och här finns mönstret

Reader Comments (6)

Fint! Och synd att man inte kan ryska för den där sidan såg jättekul ut :)

Riktigt, riktigt snygg! Är så sugen på att virka efter allt stickande, och din blogg gör ju inte lusten mindre!

december 3, 2010 | Unregistered CommenterDenice

Den kommer att bli jättefin! Jag kan riktigt se den om axlarna på en julstassen!

december 4, 2010 | Unregistered Commenterellenkantarellen

Ser ut som ananasskivor tycker jag. Jättefint mönster, du är duktig.

december 5, 2010 | Unregistered CommenterHelena

snygg verkligen

december 6, 2010 | Unregistered CommenterSunna

tjusig!! :)

december 10, 2010 | Unregistered CommenterAnna

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>