Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Alla hjärtans dag | Main | Ingen virkning idag »
torsdag
feb112010

Fågelholken är nu öppnad

Även om intresset för mina Fjäderfän var svalt, så har jag beslutat för att försöka få sålt några ändå. För att inte invadera den här bloggen med fågelsnack, öppnade jag en ny sida för det ändamålet. I fågelholken kan du i fortsättningen se alla fåglar som blir till samt köp en egen fågel. Välkommen in!

Reader Comments (1)

Hej !

idag anlände vinsten med posten. Den var ännu sötare(och mindre) än jag hade förväntat mig.

tack så jättemycket !

mvh

Åsa

februari 11, 2010 | Unregistered CommenterOzas Pysselverkstad

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>