Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« En virkad påskkyckling | Main | Fågelholken är nu öppnad »
lördag
feb132010

Alla hjärtans dag


Eftersom jag inte är så väldigt förtjust i Alla hjärtans dag, så fick Micke sin present redan igår. Med tanke på hur mycket han ställer upp för mig, tyckte jag att han var värd nåt litet. Självklart köper inte jag saker när jag kan göra saker själv, så jag virkade presenten. Vad det blev? En spermie med hjärtan på, det blir inte mycket mer romantiskt än så! Mönstret finns här, och som vanligt behöver man vara medlem vilket är gratis.

Sen har jag kommit till stadiet att jag virkat mitt sista fjäderfä på ett tag. Jag förvarar dem på ett tårtfat med kupa över, för då kan man titta på dem men katterna kommer inte åt dem. Tårtfatet är numera fullt och jag orkar komma på mer förvaringsstället. Den sista fågeln blev rosa och brun, och kommer snart hamna i fågelholken.

Reader Comments (1)

Vilken cool spermie! En sådan måste jag virka :)

februari 13, 2010 | Unregistered CommenterDaddis

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>