Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Gaffelvirkat örhänge | Main | Syfestival i Älvsjö »
lördag
feb202010

Mitt nya makraméade armband


Det var knappt att jag hann hem från mässan innan jag var tvungen att testa mitt nya pyssel. Där jag köpte makramétråden fanns jättefina färdiga armband, bland annat ett i svart med rosa pärlor hela vägen runt liksom. Jag var inte riktigt redo att göra nåt så avancerat med mycket pärlor i på första försöket, så jag knöt nästan hela vägen för att öva. När jag kommit halvvägs runt min handled (min tjocka handled dvs) trädde jag på en rosa i båda kanterna, sen två glittriga saker, och sen en pärla i var sida igen. Sen fortsatte jag förstås med bara knutar. Rätt fint för att vara första gången? Sen att jag slösade onödigt mycket på tråden är en helt annan sak.

Reader Comments (3)

Tjusigt! Visst är det kul.

februari 20, 2010 | Unregistered CommenterSandra

Snyggt! =o)

februari 21, 2010 | Unregistered CommenterSmycka

Oh vad fin! :)

/Tess
http://tesspyssel.blogg.se

februari 27, 2010 | Unregistered CommenterScrum

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>