Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Pimpar allt jag äger | Main | Ett helt gäng med väsksmycken »
söndag
feb282010

Bling bling

Tidigare i veckan tog jag en tur till Panduro, och fastnade vid pärlorna. Jag fastnade speciellt för askarna med Swarovskipärlor, för de glittrade så fint. Ja, de glittrade så fint att jag var tvungen att köpa två askar med pärlor i olika storlek. Min man skakade bara på huvudet när jag kom hem, jag har blivit hopplöst förtjust i glittriga saker den senaste tiden. Det är som om jag startat en förvandling, och håller på att bli en skata. Visst är det skator som gillar bling bling? Och som samlar på sig glittiga och blanka saker? Fast det kanske bara är en myt, vad vet jag. Jag gillar i varje fall glitter.

Till en början hade jag tänkt knyta ett armband, men sen kom jag på att handväskan behövde lite bling. Igår under Melodifestivalen drack jag en flaska cider med rabarbersmak, och knöt mitt bling. Det är mest pärlor, med enstaka knutar emellan. Och sen har jag tre trådar som hänger "löst", med tre pärlor längst ner. Till skillnad från min fågelsmcyken, så har jag använt karbinhake på det här smycket, eftersom det var lättast med alla trådar.

På Panduro köpte även lite karbinhakar och ett makramékit till ett armband. Det armbandet har jag knutit klart, men glömt att fota.

Reader Comments (4)

du vet ju vad man säger om diamanter och flickor, räcker inte pengarna får man ta kristaller

februari 28, 2010 | Unregistered CommenterSunna

Oh, jag älskar Swarovski-pärlor, och tillsammans pippin blev det jätte fint! Vem vill inte vara en skata om man får ha sånt fint på väskan? ^^

februari 28, 2010 | Unregistered CommenterNettan

Du har en utmärkelse hos Virkaholic!!
http://virkaholic.blogspot.com/

mars 1, 2010 | Unregistered Commenter☆ Virkaholic ☆

Mycket fint blänkande och glittrande du gör.

Du har alldeles rätt det där med skator.
När jag var barn hade en kusin till mig en skata. Plötsligt var alla nycklar och andra blänkande föremål borta för hela byn. Tills det upptäcktes vart de tagit vägen. Upp i loftet hos vår granne, där hade skatan samlat en rejäl hög med "bling"

mars 2, 2010 | Unregistered CommenterSkogstrollet

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>